Vil du gerne have mere kærlighed i dit liv ?

Vil du gerne have mere kærlighed i dit liv ?

Jeg kender stort set ikke nogen mænd eller kvinder der ikke ønsker et rigt og blomstrende sex- og kærlighedsliv. Jeg kender ingen mænd eller kvinder der ikke ønsker at blive mødt og set og elsket for den de er. Og jeg kender ingen der ikke drømmer om at være i en tæt, dyb og nærende relation til deres partner, en relation, som elskoven og kærligheden naturligt strømmer ud af.

Men hvorfor sker det så ikke ? Hvorfor er jeg så langt fra det jeg drømmer om og længes efter, selvom det faktisk er min partner jeg ønsker at leve det med ?

Har du husket at skabe rum til kærligheden og til den anden ?
Uden et rum ved kærligheden ikke hvor den skal gå hen og hvor den skal udtrykke sig og give os alle sine gaver. Istedet bliver den skuffet og såret og trækker sig mere og mere fra os selv og den anden. Vi begynder at slukke for vores lyst og længsler og miste troen på kærligheden og måske begynder vi ovenikøbet at tvivle på den anden og gøre vores partner forkert.

Kærligheden er og lever ikke af sig selv. Vi må se den og høre den. Vi må ofre noget for den. Noget at det nærvær og den tid vi bruger på vores karriere, på dagligdagen og alle de andre ting der fylder og tager vores dag og opmærksomhed. Vi må tage noget tid i kærlighedens navn, til at respektere det vi længes efter og til at møde den anden.

Hvad kan du selv gøre for at skabe et rum for kærligheden ? Er du i fuld kontakt med det du ønsker at leve eller har du skruet ned for blusset ? Ved du hvordan din partner gerne vil mødes og ses, og hvad der skal til for at han/hun føler sig elsket ?

Måske er din egen eller jeres kærlighed blevet så fyldt med usagte og skuffede forventninger, vrede og frustrationer, at det er blevet lettest helt at undgå det rum og netop vende blikket mod noget andet. Denne tilstand er den sikre vej til adskillelse og det er kun dig og jer der kan redde og rense kærlighedens rum.

Så tag ansvar for det du savner og længes efter, tag initiativ og inviter din kæreste ind i dit kærlighedsrum. Vær nysgerrig på han/hendes rum, som måske er helt anderledes end dit og som du måske slet ikke helt kender.

Og sidst men ikke mindst, byd alle følelser velkommen, vær ikke bange for dem, de svære og mørke er lige så meget en del af kærligheden, som de gode og lette. Kærligheden til dig selv og den anden er netop at kunne rumme det der er og ikke mindst turde sige det der er, vise al din styrke og sårbarhed og forblive tro imod dig selv og disponibel og åben overfor den anden og den andens virkelighed.

Rigtig meget held og lykke, der er ingen der har sagt det er let, men der er ingen anden vej og du må gå den <3

Foto: The 10th Victim (Italian: La decima vittima), 1965, Italian-French film, directed by Elio Petri, with Marcello Mastroianni and Ursula Andress.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *